طرز تهیه رشته پلوی حرفه ای به روش رستورانی
به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، زمانی که رشته پلو پلو دم کشید به همراه کوفته های قلقلی و کشمش تزیین نموده و سرو می کنیم.
رشته پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می گردد.
برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 5 نفر
برنج 3 پیمانه
رشته پلویی 150 گرم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
گوشت چرخ نموده 350 گرم
پیاز 2 عدد میانه
کشمش پلویی 1 پیمانه
زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
زردچوبه و روغن به میزان کافی
دستور پخت رشته پلو
مرحله اول: برای تهیه رشته پلو مجلسی ابتدا برنج را پس از شستشو داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و به میزان ای آب روی برنج می گیریم که سطح آب دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.
مرحله دوم: اجازه می دهیم برنج در همین حالت 2 ساعت خیس بخورد. در ادامه یک قابلمه مناسب را نصف آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس یک قاشق چایخوری نمک به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم: پس از اینکه آب به جوش امد برنج خیس خورد را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس رشته پلویی را خرد نموده و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا حدود 5 تا 10 دقیقه زمان می دهیم تا برنج و رشته پلویی نرم شوند، سپس آن ها را آبکشی می کنیم.
مرحله چهارم: حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و میزانی روغن داخل آن می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کف قابلمه به عنوان ته دیگ می چینیم، سپس برنج و رشته پلویی آبکش شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم: حالا یک قاشق غذاخوری روغن روی برنج می ریزیم، سپس زعفران دم نموده را روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. حالا به سراغ اماده کردن کوفته های قلقلی می رویم.
مرحله ششم: برای این منظور پیاز ها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به یک کاسه مناسب منتقل می کنیم. در ادامه گوشت چرخ نموده را به همراه میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه نموده و به هم به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله هفتم: مواد را به مدت 10 دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند. سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا ماسه گوشت استراحت کند. پس از اینکه از یخچال خارج کردیم مانند کوفته قلقلی شکل می دهیم.
مرحله هشتم: حالا کوفته های قلقلی را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کشمش ها را هم چند دقیقه در روغن تفت می دهیم و زمانی که رشته پلو پلو دم کشید به همراه کوفته های قلقلی و کشمش تزیین نموده و سرو می کنیم.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید