طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب ایرانی است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرد. حلوا ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو می نمایند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده می گردد بنابراین حلوا می تواند گزینه مناسبی برای افزودن به سفره سحر و افطار باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی و خوشمزه را بخوانید و در ایام رمضان آن را تهیه نموده و لذت ببرید.

طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه حلوا سنتی زعفرانی

  • آرد سفید، گندم یا سنگک دو پیمانه
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • روغن جامد دو قاشق غذاخوری
  • پودر هل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شهد حلوا

  • آب نصف پیمانه
  • گلاب یک سوم پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی

ابتدا آرد را الک نموده سپس با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر و بوی خامی آرد گرفته گردد، برای اطمینان از گوله نشدن آرد، مجددا آرد را الک کنید.

توجه داشته باشید که آرد با روغن نیز تفت داده می گردد بنابراین از تفت دادن بیش از حد آن پرهیز کنید.

آرد را کنار بزنید به طوری که وسط قابلمه خالی باشد سپس هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد ریخته و مواد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل گردد، تفت دهید.

در ادامه به طور آهسته شهد را به آرد اضافه می کنیم.

طرز تهیه شهد حلوا

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر به طور کامل درون مایع حل شوند سپس زعفران و گلاب را اضافه نموده و شهد را از روی حرارت بردارید.

پس از اضافه کردن شهد به آرد، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا شربت جذب آرد گردد و قوام پیدا کند.

حلوا را داخل ظرفی مناسب سرو کنید و برای تزیین از خلال بادام و پسته، گردو خرد شده، پودر نارگیل و گل بهره ببرید.

نکات تهیه حلوا سنتی زعفرانی

برترین آرد مورد استفاده در پخت این دسر آرد گندم، آرد سنگک و آرد سبوس دار است اما این آرد ها به زمان تفت بیشتری نسبت به آرد سفید احتیاج دارند.

اگر دوست دارید رنگ حلوا روشن باشد، زمان تفت را کم کنید و از زعفران بیشتری بهره ببرید. اگر تمایل به تیره شدن رنگ این دسر دارید، روغن بیشتری اضافه نموده و حلوا را بیشتر تفت دهید.

توجه کنید که میزان شیرینی زمانی که دسر داغ است بیشتر به نظر می رسد.

شهد را با دمای گرم به قابلمه اضافه کنید.

حتما از کره، روغن مایع و روغن جامد بهره ببرید زیرا روغن مایع باعث براق شدن، کره موجب خوش طعم شدن و روغن جامد باعث پوک شدن این دسر می گردد.

اگر میزان شهد بیش از میزان بود و حلوا شل شد، حلوا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی تبخیر گردد اما اگر شل شدن به خاطر میزان روغن اضافی بود، توصیه می گردد آرد بیشتری اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید