طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر با تمام نکات
به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، شیرینی پفکی گردویی از ساده ترین شیرینی هایی است که می توانید بدون فر آن را در روزهای پایانی سال درست کنید. این شیرینی مخصوص عید با آن عطر، طعم، بافت ترد و ظاهرش به تنهایی کافی است تا توجه دوست داران شیرینی را در سفره عید و میز پذیرایی به خود جلب کند. شما هم اگر روزی هوس شیرینی گردویی کردید حتما طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر را در کتاب کاله بخوانید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر
- گردو خردشده نصف لیوان
- پودر قند نصف لیوان
- زرده تخم مرغ سه عدد
- وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
- خلال بادام و پسته به اندازه لازم
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر
1. قابلمه را آماده کنید
شیرینی پفکی گردویی از ساده ترین شیرینی ها در دنیای آشپزی محسوب می گردد چراکه بدون فر هم می توانید آن را درست کنید. پس در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر یک قابلمه نسبتا بزرگ انتخاب کنید. آن را روی حرارت بگذارید. سپس یک پایه برای ظرف اصلی شیرینی تان درون آن بگذارید. در قابلمه را ببندید تا خوب گرم گردد. مراحل پخت شیرینی پفکی با این حرکت همچون پخت آن در فر پیش خواهد رفت. تا گرم شدن قابلمه، مواد را آماده و در دمای محیط بگذارید. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با پیمانه است تا راحت تر کار را پیش ببرید.
2. مایه شیرینی را درست کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر باید زرده و سفیده تخم مرغ را با هر روشی که از قبل می دانید، جدا کنید چراکه تنها به زرده تخم مرغ احتیاج دارید. زرده تخم مرغ، وانیل و پودر قند را داخل یک کاسه هم زن بریزید سپس با دور تند آن را برای 10 دقیقه هم بزنید. مخلوط باید کرمی رنگ و کش دار گردد. در ادامه گردوها را خرد و ریز کنید. آن را داخل کاسه بریزید و به آرامی با لیسک هم بزنید. با به غلظت رسیدن مایه، آن را داخل قیف شیرینی پزی بریزید. پیشنهاد ما به شما تهیه شیرینی پفکی گردویی مجلسی برای میهمانی ها و تولدهایتان است.
3. شیرینی پفکی گردویی را بپزید
در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی بدون فر نوبت به پخت آن می رسد. ظرف موردنظر برای پخت شیرینی را با کاغذ روغنی خوب بپوشانید. شیرینی را به هر اندازه که می خواهید پایپ کنید. فقط فاصله میان شیرینی ها را رعایت کنید. روی آن ها کمی خلال پسته و بادام بریزید. ظرف را روی پایه داخل قابلمه بگذارید. در این جا باید روی در قابلمه را دم کنی گذاشته و از شعله پخش کن بهره ببرید. برای پخت شیرینی های خوشمزه تان تنها 20 دقیقه زمان احتیاج است. سپس آن ها را بیرون بیاورید تا کمی خنک شوند. به آرامی از کاغذ روغنی جدا نموده و داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. از دیگر شیرینی ها که برای عزیزان تان می توانید درست کنید نان گاتا گردویی خانگی است که مزه ای فوق العاده دارد.
نکات تکمیلی پخت شیرینی پفکی گردویی بدون فر
شیرینی پفکی گردویی با آن که جزء شیرینی های خشک محسوب می گردد اما خیلی ها آن را دوست دارند. دستور تهیه شیرینی پفکی راحت تر از تصور است با این حال خواندن نکات و ترفندهای گفته شده در ادامه خالی از لطف نیست.
بوی زهم تخم مرغ
در طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی نباید بوی زننده زهم تخم مرغ حس گردد. برای این کار تا جای ممکن باید زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را هم بزنید تا بوی آن از بین برود. استفاده از وانیل با کیفیت هم به شما برای برطرف این مشکل یاری خواهد نمود. در کنار وانیل می توانید از هل و پودر دارچین هم بهره ببرید. از درست کردن کوکی گردویی غافل نشوید.
پف نکردن شیرینی گردویی
شیرینی پفکی را به پف و طعم آن می شناسند اما گاهی به خوبی پف نمی نماید که دلایل بسیار دارد. از مهم ترین دلایل آن می توان به خوب هم نزدن مخلوط زرده اشاره نمود. پس باید آن را به خوبی هم بزنید تا حجم مخلوط زرده کرمی رنگ و کشدار گردد. از سویی دیگر هنگام پخت نباید در قابلمه را باز کرد که منجر به خوابیدن پف آن می گردد. شما پخت حلوا گردویی تبریزی را هم می توانید در کنار این شیرینی تان امتحان کنید.
غلظت شیرینی پفکی
غلظت مایه شیرینی پفکی گردویی تا حدود زیادی وابسته به هم زدن مخلوط زرده های تخم مرغ و اندازه گردو است. اندازه گردو استفاده شده نه تنها در غلظت شیرینی تاثیر دارد بلکه از وا رفتن آن هنگام پخت هم جلوگیری می نماید. اگر مایه شیرینی تان غلیظ نبود باید اندازه دیگری خرده گردو به آن اضافه کنید. با وجود گردو در کنار دست تان حتما قرابیه گردویی را هم امتحان کنید.
افزودنی های مجاز شیرینی پفکی
برای تهیه شیرینی پفکی گردویی از افزودنی های زیادی مانند رنگ های خوراکی مجازی، پودر کاکائو، پودر دارچین، زعفران غلیظ و شکلات به شکل بن ماری بهره ببرید. شما در صورت استفاده باید بعد از اضافه کردن وانیل و پودر هل آن را هم بریزید. با این کار ظاهر زیباتری برای پذیرایی در میهمانی ها به خود می گیرد. برای تزئین هم می توانید ترافل رنگی یا سس شکلاتی روی شیرینی ها بریزید.
ماندگاری شیرینی پفکی
شیرینی پفکی یکی از برترین شیرینی هایی است که برای مدت طولانی می توانید نگه دارید پس آن ها را در ظرف دربسته بریزید. با این کار تا سه هفته در دمای محیط تازه خواهند ماند. نگه داری شیرینی در یخچال منجر به نم کشیدن شیرینی ها می گردد. اگر به کیک و شیرینی علاقه دارید پس کیک موز و گردو می تواند برترین گزینه برای شما باشد.
منبع: کتاب کاله