انفجار نفتکش ایرانی تکذیب شد
به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، باتوجه به افزایش صادرات نفت کشورمان در پی این هستند که در مشتریان نو ایجاد ترس و وحشت نمایند.

یک منبع مطلع در گفت وگو با ایلنا، درباره انتشار خبری مبنی بر آتش گرفتن نفتکش ایران با 500 هزار بشکه نفت در دریای چین گفت: نفتکش متعلق به ایران نبوده است.
وی اضافه نمود: هنوز اطلاع دقیقی از اینکه محموله هم متعلق به ایران باشد، در دسترس نیست.
این منبع مطلع توضیح داد: احتمال آن می رود که خبر حادثه برای نفتکش ایران، خبرسازی باشد، زیرا باتوجه به افزایش صادرات نفت کشورمان در پی این هستند که در مشتریان تازه ایجاد ترس و وحشت نمایند.
وی تاکید نمود: در هر حال ما منتظر دریافت اطلاعات و استعلام تازه هستیم.
این منبع مطلع اعلام نمود: به نظر می رسد که هدف انتشار این اخبار ایجاد رعب و وحشت بین مشتریان خرید نفت ایران است.
بنابر اعلام وب سایت ردیابی نفتکش ها، تنکر ترکرز که لحظاتی پیش منتشر شد، یک نفتکش ایرانی که بیمه نشده و از پرچم کشورهای دیگر استفاده می کرد دیروز دچار حریق شد.
بنا به ادعای این وب سایت، این نفتکش که حاوی نیم میلیون بشکه نفت ایران بود در شرق دور و در نزدیکی چین دچار سانحه شد اما خدمه آن نجات یافته اند.
این وب سایت مدعی شده است؛ به علت اینکه کلیه فعالیت های این نفتکش از جمله حمل نفت ایران، استفاده از پرچم غیر و حمل مواد خطرناک بدون بیمه غیرقانونی بوده اند، این سانحه به هیچ جا گزارش نشده و هیچ خبری از آن منتشر نشد.
این منطقه همان نقطه ای است که چهار سال پیش نفتکش سانچی در حادثه ای مرموز غرق و کلیه خدمه آن مفقودالاثر شدند.
منبع: فرارو