طرز تهیه کیک پیتزا در منزل

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، خبرنگارانـ امروزه فست فود ها یکی از مهم ترین گروه های غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک نو جای خود را در برنامه غذایی مردم جهان باز نموده اند. پیتزا یکی از مهم ترین و پر طرفدارترین نوع فست فودهاست که اولین بار در کشور ایتالیا تهیه شد؛ سپس پخت آن در سراسر جهان رواج پیدا کرد. پیتزا در طعم های گوناگون مانند پیتزای سبزیجات، مرغ، گوشت، پپرونی، پنیر و... تهیه می گردد که دارای طیف گسترده ای از طعم و مزه است.

طرز تهیه کیک پیتزا در منزل

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، کیک پیتزا نوعی روش پخت پیتزاست که در آن به جای اینکه خمیر پیتزا جداگانه آماده گردد و مواد روی آن قرار بگیرد، از همان ابتدا مواد پیتزا را با خمیر مخلوط می نمایند، به صورتی که این پیتزا به صورت کیک پخته می گردد. کیک پیتزا تجربه جدیدی از خوردن پیتزاست که طعم دلچسبی دارد و به شما پیشنهاد می کنیم که حتما این مدل پیتزای خوشمزه را در منزل تهیه و میل کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک پیتزا همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا

آرد سفید: 2 لیوان

تخم مرغ: 2 عدد

روغن مایع: نصف لیوان

شیر ولرم: سه چهارم لیوان

شکر: 1 قاشق چای خوری

خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

سینه مرغ پخته و خرد شده: 1 لیوان

فلفل دلمه ای: 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 لیوان

پنیر پیتزا: 1 لیوان

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

نکات مربوط به پودر خمیر مایه

خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمر است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و... از آن استفاده می گردد. استفاده از پودر خمیر مایه در خمیر باعث فراوری گاز کربنیک و مواد آلی می گردد و در نتیجه افزایش حجم خمیر و عطر و طعم خوب آن را به همراه خواهد داشت و نان و شیرینی را پوک و توخالی می نماید. پودر خمیر مایه را می توانید در منزل و در محیطی که زیاد گرم نباشد، نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته خمیرمایه حتما آن را در فریزر نگه دارید. خمیر مایه بعد از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد؛ بنابراین بهتر است آن را به مقدار ای که مصرف دارید، بخرید.

نکات مربوط به فلفل دلمه ای

همان طور که می دانید فلفل دلمه ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و بعلاوه برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و برطرف یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

نکات مربوط به پنیر پیتزا

پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن پیتزا توصیه می گردد که دو یا سه مدل پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه مرحله به مرحله کیک پیتزا

1 ـ برای آغاز کار ابتدا شیر ولرم را داخل یک لیوان بریزید؛ سپس پودر خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. یک نعلبکی روی لیوان بگذارید و به مدت 15 دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه به عمل بیاید.

2 ـ تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید؛ سپس خامه صبحانه، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا تخم مرغ کاملا باز گردد.

3 ـ در مرحله بعد خمیر مایه به عمل آمده را همراه با روغن مایع به مواد اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس قارچ خرد شده و تفت داده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، سینه مرغ و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با همه مخلوط شوند.

4 ـ در آخر آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط نموده اید، با الک طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و با همان همزن دستی یا لیسک هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط گردد.

5 ـ حالا کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک پیتزا را داخل آن بریزید. سطح مواد را صاف کنید و روی آن به دلخواه چند برش قارچ و فلفل دلمه ای ورقه شده بچینید و کمی پنیر پیتزا بریزید. قالب را داخل فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدهید تا کیک پیتزا بپزد. 5 دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی گردد. اگر در منزل فر ندارید، می توانید کف یک ماهی تابه را کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل آن بریزید. درب ماهیتابه را دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. حدودا 35 تا 40 دقیقه زمان ضروری است تا کیک پیتزا روی گاز آماده گردد، نوش جان.

نکته

برای مواد داخل کیک پیتزا می توانید به جای مرغ به دلخواه از گوشت چرخ نموده، انواع ژامبون و سوسیس بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کیک پیتزا در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک پیتزا در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید