طرز تهیه لبو با شیره انگور و رنگ و طعم فراموش نشدنی

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، یکی از صیفی جات زمستانی چغندر قند است که می توانید با آن لبو درست کنید و هم از رنگش لذت ببرید هم با اضافه کردن آن به سالاد یا تهیه ترشی با آن طعم های متفاوتی را خلق کنید. قبلا در کتاب کاله همه چیز درباره لبو را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه لبو با شیره انگور را آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه لبو با شیره انگور و رنگ و طعم فراموش نشدنی

مواد لازم برای تهیه لبو با شیره انگور

  • لبو 1 کیلو
  • آب به اندازه لازم
  • شیره انگور به اندازه لازم

طرز تهیه لبو با شیره انگور

1. شستن و آماده کردن چغندرها

اولین مرحله از طرز تهیه لبو با شیره انگور درست مثل طرز تهیه لبو با شکر این است که ابتدا ریشه و ساقه چغندر را بردارید. کثیفی سطح را بشویید. پوست خشن و ریشه های کوچک را بتراشید و به عبارتی چغندر را کاملا بشویید.

2. پخت لبو با شیره انگور

اکنون چغندرها را داخل قابلمه بگذارید و به آن 2 فنجان آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت میانه زیاد به جوش بیاورید. حرارت را تا میانه کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید چغندرها به مدت یک ساعت و نیم بجوشند تا کاملا بپزند و مایع بسیار کمی در قابلمه بماند.

در نهایت در قابلمه را بردارید و شیره انگور را اضافه کنید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزد تا مایع شربتی گردد. در این مرحله حواستان باشد چون ممکن است لبو بسوزد.

فوت و فت تهیه و پخت لبو

تهیه و پخت لبو کار ساده ای است اما مزه دار کردن آن هم مهم است. بنابراین خوب است به نکات زیر هم در هنگام تهیه لبو دقت کنید.

روش های مختلف پخت لبو

چغندر را می توانید با روش های مختلف بپزید. مثلا علاوه بر پخت آن با آب می توانید آن را تنوری کنید. طرز تهیه لبو تنوری را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید. اما برای آشنایی با روش های مختلف پخت لبو هم می توانید مطلب پخت لبو را مطالعه کنید. البته می توانید لبو را با شیره خرما یا نبات هم تهیه کنید.

نحوه سرو و استفاده از لبو

لبو را هم می توانید به صورت تنها خرد کنید و برای سرماخوردگی میل کنید، هم می توانید با آن از ترشی گرفته تا اسموتی تهیه کنید.

  • طرز تهیه مربای لبو
  • طرز تهیه ترشی لبو و انار
  • طرز تهیه کیک لبو شکلاتی
  • طرز تهیه دیپ لبو
  • طرز تهیه اسموتی لبو
  • طرز تهیه حمص لبو
  • طرز تهیه سوپ لبو

نکات کلی برای خوش رنگ شدن لبو

یکی از نکات مهم در تهیه لبو این است که برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت آن را به گونه ای بپزید که رنگ خوبی داشته باشد برای این کار اول از همه دقت داشته باشید که نباید پوست چغندر را قبل از پخت بگیرید. البته اضافه کردن اندازهی سرکه هم به حفظ رنگ لبو در مرحله پخت یاری می نماید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه لبو با شیره انگور و رنگ و طعم فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لبو با شیره انگور و رنگ و طعم فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید