طرز تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری و خوشمزه همراه با ویدیو

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، ساندویچ سوسیس انجوی پنیری از آن غذاهایی است که می توانید به عنوان یک میان وعده خوشمزه یا فینگر فودی مجذوب کننده تهیه و در کنار دوستان و خانواده نوش جان کنید. این ساندویچ با ترکیب سس باربیکیو، سوسیس انجوی و پنیر چدار طعمی بی نظیر و فراموش نشدنی برای شما خواهد ساخت. طرز تهیه این فینگر فود بسیار ساده است و تنها کافی است مواد اولیه آن را که آنچنان هم زیاد نیست در خانه داشته باشید و دست به کار شوید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری را مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری و خوشمزه همراه با ویدیو

مواد لازم برای تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری و خوشمزه

  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 40 گرم
  • سس باربیکیو کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • سوسیس انجوی سولیکو کاله خرید آنلاین چهار عدد
  • نان ساندویچ کوچک چهار عدد
  • قارچ 30 گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار کاله خرید آنلاین به میزان لازم
  • جعفری تازه 50 گرم
  • سیر رنده شده یک حبه
  • نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری و خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ سوسیس پنیری ابتدا سوسیس های انجوی را از بسته بندی خارج نموده و به قطعات کوچک تری تقسیم کنید. سپس 20 گرم کره آب شده را با دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو مخلوط کنید. مخلوط سس و کره را روی سوسیس ها ریخته و هم بزنید تا کاملا به آن آغشته شوند.

مرحله دوم

برای آماده کردن مایه قارچ، تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس قارچ های خرد شده را به همراه نمک، فلفل و آویشن داخل تابه بریزید و هم بزنید. یک قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. 20 گرم به جای مانده کره آب شده را با میزانی جعفری و سیر خرد شده مخلوط کنید تا سس مخصوص ساندویچ نیز آماده گردد.

مرحله سوم

روی نان های ساندویچی کوچک خود را ببرید و داخل آن را گود کنید. داخل نان ها را با قلمو مخصوص آشپزی به سس سیر و جعفری آغشته کنید. حالا مایه قارچی که از پیش آماده نموده اید را داخل ساندویچ بریزید و سوسیس های انجوی آغشته به سس باربیکیو را روی آن قرار دهید.

مرحله چهارم

روی ساندویچ سوسیس انجوی را با پنیر چدار رنده شده بپوشانید و آن ها را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا مواد داخل آن خوب پخته و پنیر روی آن طلایی رنگ گردد. ساندویچ ها را از فر خارج نموده و روی آن ها را با کمی جعفری تازه و خرد شده تزئین کنید. شما می توانید این ساندویچ خوشمزه را با یک لیوان لاکی دو تگری و خنک نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری و خوشمزه همراه با ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ سوسیس انجوی پنیری و خوشمزه همراه با ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید