طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، پیاز کاراملی طعم بی نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می نماید و علاوه بر آن مغذی هم هست.

طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ

اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟

مواد لازم:

پیاز: 4 تا 5 عدد

عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یک چهارم پیمانه

شکر: 5 قاشق چای خوری

نمک: خیلی خیلی کم

لیمو ترش: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پیاز ها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.

2. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می گردد. وقتی کامل حالت کش سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید