طرز تهیه قلیه ماهی

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، اگر بخواهیم از بهترین غذاهای محلی ایران نام ببریم، بی شک غذاهای جنوبی در بالاترین رتبه ها جای می گیرند. در این مطلب طرز تهیه قلیه ماهی خوزستانی که در تمام نقاط ایران طرفدار دارد را به شما اموزش می دهیم.

طرز تهیه قلیه ماهی

به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی به نقل از برترین ها

مواد لازم:

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

تمرهندی یک بسته

پیاز یک عدد متوسط

سیر یک کله

سبزی (گشنیز و شنبلیله) (مقدار شنبلیله کم باشد تا تلخ نشود) 300 گرم

شوریده یا سنگسر یا هامور (ماهی پوست گرفته و پاک شده) یک کیلو

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

1-پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. توجه کنید سبزی باید با شعله کم تفت داده بشه تا وقتی که کاملا آب سبزی خشک بشه (اگر دیدید که سبزی به کف دیگ میچسبه یعنی آبش خشک شده) بعد از اینکه آبش خشک شد روغن اضافه کنید. (روغن را کم کم اضافه کنید چونکه سبزی روغن رو میخوره و بعد که سرخ شد روغن رو پس میده) روغن اضافه کنید و مدام تفت بدید تا سبزی کامل سرخ بشه. با شعله زیاد حدود نیم ساعت باید سبزی رو سرخ کنید و مواظب باشید که ته نگیره ولی باید کاملا سیاه بشه.

2-ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به سبزی اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم و به این ترتیب غذا آماده می شود.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه قلیه ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قلیه ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید