تغییر استراتژی سرمایه گذاری در هولدینگ ها
به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، خبرگزاری خبرنگاران- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تغییر استراتژی سرمایه گذاری را یکی از برنامه های وزارتخانه متبوعش برای افزایش بهره وری شرکت های مالی زیرمجموعه های صندوق ها دانست.

به گزارش خبرگزاری وبلاگ آموزشی و فنی، حجت الله عبدالملکی درباره راه چاره های وزارتخانه متبوعش برای سودده کردن هولدینگ های زیرمجموعه صندوق ها، گفت: برای افزایش بهره وری شرکت های مالی زیرمجموعه های صندوق ها برنامه هایی در دست اجرا است؛ نخستین برنامه، سالم سازی مدیریتی است یعنی مدیرانی که کارآمد بوده و دست پاک هستند و می توانند برنامه ریزی مناسبی در راستای سالم سازی و برطرف فساد و افزایش بهره وری داشته باشند، به کار گرفته شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه نمود: دومین برنامه ما برای افزایش بهره وری شرکت های مالی زیرمجموعه های صندوق ها، استفاده از سیستم های هوش تجاری است، این موضوع موجب کاهش هزینه ها و رشد سودآوری می گردد.
وی تغییر استراتژی سرمایه گذاری را سومین برنامه دانست و گفت: استراتژی سرمایه گذاری در حال تغییر است به این معنا که موضوع تمرکز بر صنایع محدودتر و با سودآوری بالاتر در حال تدوین است، بخشی از کار جلو رفته و به زودی تکمیل و اطلاع رسانی می گردد.
منبع: خبرگزاری آریا