برداشت ذرت علوفه ای با چاشنی کاهش مصرف آب
به گزارش وبلاگ آموزشی و فنی، چند روزی است که برداشت ذرت علوفه ای در شهرستان قائنات شروع شده است.

سال جاری 2 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان قاین زیرکشت محصولات علوفه ای رفته است.
استفاده از روش های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری در فراوری محصولات علوفه ای شده است.
ارزش غذایی بالا، قیمت مناسب
یکی از کشاورزان شهرستان قاین گفت: ذرت یکی از برترین غذا ها برای دام است که ارزش غذایی آن برابر با یونجه است.
بیشتر بخوانید
- برداشت سومین محصول زراعی دنیا در نهبندان شروع شد
او اضافه نمود: از دیگر مزایای ذرت علوفه ای برای استفاده آن در حوزه تغذیه دام ها می توان به قیمت پایین آن نسبت به سایر محصولات علوفه ای اشاره نمود.
50 درصد کاهش مصرف آب
حسینی مدیر عامل شرکت سهامی زراعی اسلام آباد در مورد استفاده از روش های نوین آبیاری گفت: با اجرای این سیستم ها، 50 درصد کاهش مصرف آب را در حوزه آبیاری ذرت علوفه ای را شاهد بوده ایم.
او اعلام کرد: افزایش 30 تُنی محصول در هر هکتار و توزیع یکنواخت کود و آب در زمین از دیگر مزایای استفاده از روش های نوین آبیاری است.
افزایش 60 درصدی فراوری محصولات علوفه ای در قاین
موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائنات گفت: سال جاری 250 هکتار از اراضی شهرستان زیرکشت ذرت علوفه ای رفته است.
او اضافه نمود: پیش بینی می گردد 10 هزار تُن ذرت علوفه ای از مزارع این شهرستان برداشت گردد.
موسوی اعلام کرد: کشت ذرت علوفه ای به همت دو شرکت سهامی زراعی خضری و اسلام آباد انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائنات گفت: سال جاری فراوری محصولات علوفه ای در این شهرستان 60 درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
وبلاگ آموزشی و فنی خراسان جنوبی بیرجند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان